SALA THAI RESTAURANT & TAKE AWAY

SALA THAI RESTAURANT & TAKE AWAY

Bestil mad online

Recentreview


4,5 stjerner ud af 1128 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Sala Thai Restaurant & Take Away. Vil du vide mere? Få mere at vide

14 aug 2022 at 7:36 Great, delicious food. Delivery on time.
18 jul 2022 at 12:55 Lækkert og friskt.
7 jul 2022 at 4:32 Super :-)
1 jul 2022 at 22:17 Pæn portionsstørrelse. Veltillavet, varm og dejligt krydret. Leveret 11 minutter før bestillingstidspunkt. Helt fint. Gentager gerne.
24 jun 2022 at 1:26 Maden var dejlig varm og god kvalitet. Buddet kom til tiden. Prisen er i den høje ende. Bestiller gerne igen når kvaliteten er i orden.
26 apr 2022 at 18:40 Prisen er steget med 25 pct., og kvaliteten er faldet med 50 pct. Alt sauce var spildt, og kyllingen var rent fedt. Herfra bestiller jeg ikke igen. Derudover var buddet uhøfligt. Jeg sagde hej til ham, men han gad ikke at svare. Han talte i tlf ...
20 apr 2022 at 11:57 Samme gode smag og kvalitet som altid. Hurtig levering som altid - MEN hver ret er steget 30 kr. siden jeg bestilte sidst (februar 2022), og boksen var ikke helt så fyldt som den plejer at være. Det gør mig lidt ked af det.
18 apr 2022 at 15:22 Super lækker mad og ekstraordinær service ! Da Just-eat annullerede efter 1 time og 40 min kl 21:40 en helligdag, hvor alt andet næsten var lukket, var hende i restauranten så sød at lave ny varm mad og sprøde ruller og levere. Tusind tak
15 apr 2022 at 21:36 Maden var god risen var lidt klistret ellers rigtig flot udskåret grønsager og kød var i top ikke for sovses men nok til portion. Alt i alt et godt sted at spise fra.
10 apr 2022 at 21:19 Maden var super god og alm levering men! Jeg forstår godt alting stiger men siden d 2/1 er vores “go to ordre” steget med 130,- dels fordi levering er blevet dobbelt så dyrt men også fordi hver var ret er steget med 30,- Det er for voldsomt..
6 apr 2022 at 20:28 Super lækker mad! Vi har bestilt flere gange og det er altid spot on! Bonus se er altid hurtigere med leveringen end der står.
19 mar 2022 at 11:30 Food was so tasty. Unfortunately they forgot to deliver my drink so I am trying to get my refund.