SALA THAI RESTAURANT & TAKE AWAY

Recentreview


4,5 stjerner ud af 1220 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Sala Thai Restaurant & Take Away. Vil du vide mere? Få mere at vide

30 jun 2024 at 20:37 Virkelig dejligt mad.
25 jun 2024 at 21:37 Ikke smage godt, og ikke klar i mad
22 jun 2024 at 18:40 Lækker mad godt tilberedt grøntsager. Bare ikke vild med mini majs i .
31 maj 2024 at 19:13 Maden var rigtog god, men de havde overset en del af bestillingen.
27 apr 2024 at 23:29 God take away. Maden var god og varieret i smag. De havde meget travlt med kun på arbejde. Så selvom der var ventetid så var der ikke sparet på smag og kvalitet.
19 apr 2024 at 20:01 Tasty Thai comfort food. We enjoyed our meal and will be ordering from Sala Thai again.
22 mar 2024 at 20:47 Vildt autentisk med en fantastisk smag! Klar anbefaling til dem, der ønsker thailandsk mad, som ikke er blevet fordansket.
18 mar 2024 at 9:26 Velsmagende thai mad, god portions størrelser og hurtig levering lige til hotel værelset.
12 mar 2024 at 20:39 HURTIG HØFLIG LEVERING AF DEJLIG VELSMAGENDE OG RIGELIG MAD.
10 mar 2024 at 19:55 Vidunderligt stærk, vesmagende og frisk mad. Leveringstid er kort og kvaliteten i top hver gang.
3 mar 2024 at 21:23 yummy
21 feb 2024 at 19:18 Overordentlig tilfredsstillende service og et udsøgt måltid